Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018



Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
 20ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου

Αγαπητοί γονείς, σήμερα Τετάρτη 14/02/2018 έγινε στο σχολείο μας (για πρώτη φορά) μια μεγάλη κλήρωση και όλα τα παιδιά πήραν από ένα δωράκι.
Υπήρχαν προσκλήσεις για θέατρο, ελεύθεροι είσοδοι για παιδότοπους, βιβλία, αναμνηστικά ομάδων, σχολικά ημερολόγια, ημερήσιες εκδρομές, προσκλήσεις για το Αττικό Πάρκο, κουπόνια από εστιατόρια και πιτσαρίες, τσάντες, ρούχα, πορτοφολάκια, δωροεπιταγές, τούρτες, φωτογραφικά άλμπουμ, ντοσιέ και άλλα πολλά.
Το μεγάλο μας δώρο, μια δωρεάν φοίτηση για το έτος 2018 – 2019 στο φροντιστήριο αγγλικών SCHOOL OF ENGLISH BY ELENI FRAGGOU  το κέρδισε ένας τυχερός  μαθητής της πρώτης τάξης.
Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ όλους τους χορηγούς μας, ιδιαίτερα την Κά Φράγγου Ελένη και τον Κο Μαλεσιάδα Παναγιώτη για την ευγενική τους προσφορά.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς και την διεύθυνση του σχολείου, που μας βοήθησαν με την κλήρωση και γενικότερα είναι πάντα δίπλα μας σε οτιδήποτε  και αν κάνουμε.
Ελπίζουμε να αρέσουν  στα παιδιά, αλλά και στους γονείς, τα δωράκια που μοιράσαμε σήμερα.Για τυχόν απορίες με τα δώρα μην διστάσετε να μας ρωτήσετε.

Με εκτίμηση,
ΤΟ Δ.Σ.

e-mail: syl20dimperist@gmail.com
website: 
syl20dimperist.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου