Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018


Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
 20ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Εφόσον ολοκληρώθηκε το αποκριάτικο πάρτι του σχολείου μας και καθώς στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2017 η συμμετοχή ήταν μικρή, βρήκαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μαζί σας θέλοντας να κάνουμε έναν κατά κάποιο τρόπο απολογισμό για το τι έχει πραγματοποιηθεί με τη βοήθειά σας στο σχολείο μας αλλά και για τους μελλοντικούς μας σκοπούς.

Ξεκινώντας λοιπόν από το τι έχει πραγματοποιηθεί αναφέρουμε τα εξής:

-Σε όλα τα σκαλοπάτια του σχολείου μας, τα οποία οδηγούν τα παιδιά στις τάξεις τους, (40 συνολικά), έχουν κολληθεί αυτοκόλλητα με παροιμίες, γνωστά γνωμικά αλλά και κανόνες συμπεριφοράς, απαραίτητα για τη συμβίωσή τους και τη μεταξύ τους λειτουργία, όχι μόνο στο χώρο του σχολείου αλλά και για την ενήλικη ζωή τους.

-Ο εξωτερικός περίγυρος της αίθουσας εκδηλώσεων καθώς και οι πόρτες στις τουαλέτες έχουν διακοσμηθεί με θέματα ζωγραφικής τα οποία έχουν επιλεγεί από τους δασκάλους του σχολείου. Μάλιστα μεγάλο μέρος αυτών αποτελεί καλλιτέχνημα των παιδιών που παρακολουθούν το μάθημα των εικαστικών κάθε Σάββατο, πάντα υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους.

-΄Εχουν επιδιορθωθεί τα προστατευτικά που βρίσκονται στο προαύλιο του σχολείου διότι με τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν, είχαν φθαρεί.

-Η αίθουσα πληροφορικής, που για πρώτη φορά λειτούργησε πέρσι και αριθμούσε περίπου 4-5 υπολογιστές, πλέον αριθμεί 11 που χρησιμοποιούν τα παιδιά καθώς και έναν υπολογιστή και έναν προτζέκτορα που χρησιμοποιεί ο δάσκαλος πληροφορικής.

-Στην αίθουσα εκδηλώσεων έχει τοποθετηθεί και εκεί ένας υπολογιστής με οθόνη ώστε να υποστηρίζονται με τον καλύτερο τρόπο οι παρουσιάσεις, οι γιορτές και οι διάφορες εκδηλώσεις των παιδιών μας.

-Τέσσερις (4) από τις συνολικά δέκα (10) αίθουσες που διαθέτει το σχολείο μας έχουν επανδρωθεί πλήρως με υπολογιστές, οθόνες, προτζέκτορες και ότι άλλο απαιτείται για να διευκολύνει και να ποικίλλει έτσι η διδασκαλία των παιδιών.

-Τέλος με τη βοήθεια και του προηγούμενου συλλόγου, πλέον όλο το σχολείο διαθέτει  internet.

Τα παραπάνω είναι μόνο κάποια από όσα έχουν πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε και από την ιστοσελίδα του συλλόγου μας.

Εντός των επόμενων ημερών θα επανδρωθούν άλλες δύο (2) τάξεις πλήρως καθ’ υπόδειξη των δασκάλων, με υπολογιστές, οθόνες και προτζέκτορες. Τα χρήματα για την αγορά αυτή προήλθαν βασικά από τη λαχειοφόρο αγορά.

Ένας από τους βασικούς σκοπούς μας μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι να εφοδιαστούν όσες περισσότερες αίθουσες γίνεται, όμως για το παραπάνω θα θέλαμε την οικονομική ενίσχυσή σας. Παρακαλούμε λοιπόν, εφόσον υπάρχει δυνατότητα, όποιος δεν έχει συνεισφέρει να το κάνει. Επίσης όποιος γονιός διαθέτει, είτε ο ίδιος είτε από την εργασία του, κάποιον υπολογιστή ή οθόνη παρωχημένης τεχνολογίας  και δεν το χρειάζεται, θα μας ήταν χρήσιμος για την αίθουσα πληροφορικής.

Θα θέλαμε να ξέρετε πως ότι έχει γίνει στο σχολείο μέχρι τώρα, έχει γίνει χάρη σε σας. Όλοι οι γονείς είστε η κινητήρια δύναμη  του συλλόγου. Χωρίς την οικονομική, την χειρωνακτική αλλά και την ψυχολογική σας βοήθεια η αλήθεια είναι πως δουλεία δεν θα γινόταν. Εμείς σας θέλουμε δίπλα μας σε όποια προσπάθεια και αν κάνουμε, θέλουμε να μας βοηθάτε, να μας δίνετε ιδέες, να μας διορθώνετε και να προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Μην ξεχνάτε πως ότι και αν κάνουμε όλοι μαζί, το κάνουμε για τα παιδιά μας. Πραγματικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς του αποκριάτικου πάρτι τους οποίους θα βρείτε  στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας αλλά  και ιδιαίτερα μεταξύ αυτών τους γονείς που ήταν και χορηγοί μας με γενναιόδωρες και «ευφάνταστες» προσφορές. Θα μας επιτρέψετε να τους αναφέρουμε (με αλφαβητική σειρά).

1) "KIDSART ΠΑΙΔΙ - ΤΕΧΝΗ - ΧΡΩΜΑ" ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ &      ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΒΡΑΧΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) 
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 84, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΚ 12132

2) LA SI DO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΕΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ)                              
Τροίας 1, Νέα Σμύρνη 
ΤΚ 171 21                                                            
ΤΗΛ.2109310652

3) SCHOOL OF ENGLISH BY ELENI FRAGGOU                                                                     ΖΗΝΩΝΟΣ 76 & ΦΑΡΣΑΛΩΝ 33, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΚ 12133                                                                 
ΤΗΛ. 2105774274 

4) ΑΦΟΙ ΚΑΣΙΩΝΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΝ ΦΥΛΛΟΥ - ΚΑΤΑΙΦΙ - ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ     
ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ 4 – ΙΛΙΟΝ
ΤΗΛ.2102625615

5) ΟΙΝΙΚΟ Παραγωγή Οίνου (Οινοποιία)                                                                            ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ 1, (Άγιος Παύλος) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΤΚ 121 33                                              
ΤΗΛ.2105750956

6) ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς που μας βοήθησαν με το στήσιμο του αποκριάτικου πάρτι, όσους ήρθαν την επόμενη μέρα για να καθαρίσουμε το σχολείο αλλά και όσους δεν επιθυμούν να αναφερθεί το όνομά τους, των οποίων την επιθυμία σεβόμαστε απόλυτα. Αν κάποιον έχουμε ξεχάσει, σίγουρα αυτό δεν έχει γίνει από πρόθεση.

Ευχόμαστε σε όλους τα καλύτερα!!.

Με εκτίμηση,
ΤΟ Δ.Σ.
e-mail: syl20dimperist@gmail.com
website: 
syl20dimperist.blogspot.gr

Υ.Γ.1  Όσον αφορά τα φωτογραφικά  πακέτα των παιδιών, παρακαλούμε όσοι δεν έχουν   στείλει τα χρήματα με τα παιδιά, να το κάνουν το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να είμαστε και εμείς συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι στη φωτογράφο.

Υ.Γ.2 Αναφορικά με τα δώρα της λαχειοφόρου τα οποία έχουν δοθεί με χειρόγραφο χαρτί (π.χ. θέατρα - παιδότοποι - γυμναστήρια - Αττικό Πάρκο – δωροεπιταγές φαγητού κ.α.)  έχει σταλεί mail με τα ονόματα των τυχερών και έχει γίνει η σχετική κράτηση. Απλά θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να καλέσουν. Επίσης για τα δώρα από το Μουσικοτεχνείο Περιστερίου θα πρέπει να επικοινωνήσετε έως 28/02/2018. Τυχόν απορίες μην διστάσετε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε στιγμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου